Ko smo mi?

 

 

 

Od 2013. i Beograd ima svoj Pab Quiz pod kratkim i jasnim imenom pabkviz.rs

Naša „misija i vizija“ je popularizacija druženja i opšte kulture, kroz organizaciju opuštenih kviz takmičenja u (ne)znanju ;)

 

Meet the Quiz Crew

slika-kviz-masterSrđan (Sića) – (kviz master)

Ubrzo shvativši da nije materijal za takmičara, odlučuje se da postane kviz master. Idejni tvorac cele priče i realno jedini koji ovde nešto radi (i očigledno potpisnik ovog teksta ;). S obzirom na svoje godine, relativno kasno je jasno i nedvosmisleno shvatio da u Srbiji „nema leba od motike“. Svima govori da je studirao 12 godina, ali istina je da je za titulu inženjera organizacionih nauka, potrošio bezmalo 14. Kao iskreni i otvoreni protivnik odlaska u beli svet, što je direktna posledica usađenog „Bratstva i jedinstva“ koji mu teče kroz vene, odlučuje se za širenje mira u svetu i pub quiz kulture u Beogradu.

slika-ana-kviz-directorAna – (vd domaćica)

Kao kreativac ekipe i jedino žensko neskromno pripisuje sebi osmišljavanje našeg slogana „Budite najpametniji tamo gde gde je to najpotrebnije...u kafani“. Uz to, priznaje da je svog bračnog druga upoznala baš u kafani što, morate priznati, baca novu svetlost na sam slogan! Takođe, dodaje da od kada se udala, osim bračnog druga, nema drugih neprijatelja.

slika-goxy-kviz-fotografGoxy – (fotograf)

Namrgođeni krajišnik teške naravi ali mekog srca. Voli da pije i da plače, da plače i da pije...pa je jednom takvom čudnom kombinacijom i dospeo u ovu priču. Misli da zna da slika, pa smo mu dali da slika. Nasmešite se, jer on sigurno neće!

slika-nur-kviz-masterNur – (kviz master u pokušaju)

Najmlađi među ne tako mladima. Dokazani filolog - nedokazanog karaktera. Dežurni fićfirić, koji kad bude manje paradir’o možda i postane pravi kviz master. On je jedini Singiduduk među nama, ali kao što kažu ljudi, niko nije savršen ;)

slika-žeks-kviz-directorŽeks – (tehnički direktor-vd domar)

Prestao da puši, prestao da pije, ozbiljno razmatramo da ga izbacimo – prevršio je svaku meru! Stručnjak za sve i svja, od lečenja šuljeva do orbitalnih stanica sa ljudskom posadom. U pabkviz ekipi zadužen da utačinje kablove! Čekamo evo već 2 godine da završi diplomski, ali ne brinem rek'o mi je da završava do sledećeg ponedeljka ;)

slika-posao-kvizZaduženja:

-

Profil kandidata:

-

Uslovi:

-

Zaposlenima omogućavamo:

-

-