Promocija na kviz-u!?

(za organizacije i pojedince: ponuda za sponzorstvo)

Mi kao pravi pioniri ove „teške industrije“ na našim prostorima, svoje istraživačke napore ne ograničavamo isključivo na neprestanu potragu za novim domaćinom kviza... Takođe, velike žrtve svakodnevno podnosimo i u pronalaženju novih i kreativnih oblika saradnje sa sadašnjim i budućim prijateljima!

Darodavac kviza

Ako proizvodite ili radite nešto što bi moglo biti zanimljivo kao poklon za naše takmičare, i to vidite kao idealan način promocije svog proizvoda/usluge, postanite darodavac naših nagrada. Kontaktirajte nas!

Brendiranje kviza

Ako ste oduvek sanjali da se neki kviz zove baš po vašem brendu, mi smo tu da vam i te lude snove ostvarimo ;) Budite sponzor naših kvizova! Za "ozbiljnije" dogovore i pregovore imate naše kontakt informacije!

Humanitarni kviz

Pored nesporne skromnosti koja nas odlikuje, dičimo se i svojom humanošću ;) Ako imate ideju ili već postojeću akciju, molim vas računajte i na nas! Organizujte humanitarni (fandrejzing) pub quiz.

Timbilding kviz

Organizujte timbilding u kafani, a mi ćemo u kafanu dovesti kviz! Timski pub quiz sa kolegama je pravi lek za "mrzovoljni ponedeljak"